(video) „Serioși” și plini de energie. Doi tineri din Moldova prezintă stilul lor de viața pe Facebook și Instagram

40635003_2712917278733996_6781505510706249728_o

Vorbim de un canal creat de doi tineri Maxim și Nicu, care în primul rând este despre prietenia lor, care, de altfel, a început într-un cămin studențesc. Băieții dezvolta un canal pe YouTube, dar deasemenea sunt prezenți pe rețelele de socializare, acolo ajung o mulțime de momente interesante sub marca „Om Serios”.

Canalul „Om Serios” a fost creat aproximativ cu un an în urmă. Sportul desigur face parte din viața noastră, avem și materiale despre aceasta, noi promovăm modul activ de viață și îndemnăm pe toți să facă la fel”, ne-a povestit Nicu.

„Tematica canalului este diversă putem spune că prezintă stilul de viață ai doi tineri interesați de video fotografie cinematografie sport și multe alte activități care te-ar scoate din rutina zilnică cum ar fi călătoriile, workout, ciclismul, pe scurt: tot ce-i nou pentru noi și merită de încercat”, a adăugat Maxim.

Pentru a scăpa de rutină trebuie să ieși din zona ta de confort. Acest lucru îl poți face încercând ceva nou, să te aventurezi zilnic, de fapt asta și ne îndeamnă canalul „om serios” să nu avem frică de ceea ce suntem. Societatea mereu ne impune într-un fel sau altul să fim serioși însă, în realitate, noi nu suntem așa. Desigur trebuie să ne perfecționăm mereu însă, băieții ne îndeamnă să nu pierdem simțul umorului și să nu uităm de noi înșine sugrumați de rutina zilnică.

Tinerii au realizat la început câteva materiale apoi au luat o pauză pentru a reveni cu o mulțime de idei noi.

„Pentru a ne distra noi avem nevoie de muzică bună și provocări noi în felul acesta noi scăpăm de stres”, ne-au mărturisit băieții.

Urmărește video-urile realizate de cei doi tineri pe pagina de Facebook sau pe Instagram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente