Orașul Chișinău se află printre primele 200 cele mai periculoase orașe din lume după nivelul de criminalitate

jhhh

Capitala Moldovei, Chișinău, a ajuns în topul celor 200 cele mai periculoase orașe din lume după nivelul criminalității. Aceste date sunt furnizate de către site-ul Numbeo, un site care stabilește datele statistice despre condițiile de viață din întreaga lume, în baza unor sondaje.

Astfel, potrivit Numbeo, Chișinăul a obținut 43.21  puncte din 100 și se află pe locul 184 din numărul total a celor 348 de orașe incluse în acest sondaj. Nivelul de criminalitate pentru acest punctaj este considerat moderat.

chisinau

Orașul Chișinău este depășit de capitala statului vecin Ucraina, care se clasează pe locul 131 după nivelul criminalității. În schimb, capitala României are un nivel de criminalitate mai scăzută, aceasta se află pe locul 292.

În topul orașelor cu cea mai mare criminalitate se numără: San Pedro Sula – Honduras, Pietermaritzburg – Africa de Sud, Caracas – Venezuela, Fortaleza – Brazilia. De cealaltă parte, orașele cu cea mai mică criminalitate sunt: Abu Dhabi – Emiratele Arabe Unite, Doha – Quatar, Quiebec City – Canada.

Întreaga listă o puteți vizualiza AICI!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente