Electronic Music Educational Collaboration. Când va avea loc petrecerea și cum să te înscrii la workshop

a

La Chişinău, pe data de 28 – 29 septembrie 2018, se va desfăşura proiectul cultural-educațional EMEC (Electronic Music Educational Collaboration). Evenimentul este despre cultură, artă și prietenie fără limite. Limba noastră comună este muzica și, în special, cea electronică. Scopul nostru este de a educa gândirea critică și atitudinea selectivă față de muzică.

Proiectul cuprinde două părți:

# 28 septembrie/ 22:00 – / Centrul ARTICO

Night party cu invitații speciali Sammy Dee (Berlin/DE) și Lowris (Paris/FR), susținuţi de artiștii locali DubfoundHolchin și OLAN DEEP.

Sammy Dee este DJ și producător, cu numele adevărat Mario Radecki, a început cariera de DJ la Kastle, apoi, în 1992, revine la Berlin. Din 2000, Sammy mixează la Bar Panorama pentru seria de evenimente „Get Perlonized”, care au devenit între timp cele mai aşteptate evenimente în Berlin.De asemenea, conduce Ultrastretch, un label pe care l-a înființat în 2011, menit să susțină producătorii tineri și talentați.

Lowris a evoluat de la un simplu producător la un talentat manager de label. Artistul a creat câteva mărci de viniluri pariziene, printre care noul său label Æternum Music . În 2016 a lansat vinilul Brain Chip Odyssey, care a fost urmat la începutul anului 2017 de prima lansarea K.O.D la Minibar. În februarie 2017, a fost lansată prima colecţie Various Artist din Æternum Music, alias ,,Kidoz” şi ,,db jam” , colaborări dintre Lowris, Le Loup şi Gab.Jr. dupa care a urmat mai multe inregistrari la aşa label-uri ca Nervmusic , Motion Sequence etc . La moment Lowris este membrul familiei yoyaku.

# 29 septembrie/ 18:00 – 21:00/ Kira’s Club

Workshop gratuit cu Sammy Dee și Lowris. Înregistrarea prealabilă e obligatorie, valabilă până pe 27 septembrie și se face la acest link. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente