Ai o idee de afacere și îți dorești implementarea acesteia? Participă la competiția Diamond Challenge și câștigă 1000 de dolari

MG_7228-920×688

Echipa INVENTO lansează cea de-a 6- a ediție a competiției internaționale de antreprenoriat dedicată liceenilor – Diamond Challenge. În acest scop a fost lansat apel deschis către toți cei interesați de domeniul dat.

Diamond Challenge, care se află deja la cea de-a VI-a ediție în Moldova, este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată liceenilor din clasele a 9 – 12-a (licee, colegii, școli profesionale), care au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia. Acest proiect își propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte 2 – 4 membri, ghidați de un lider adult (profesor, antreprenor local, etc), care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

Una dintre cele mai bune idei de afacere va fi premiată cu $1000 și oportunitatea de a participa la finala internațională a concursului din Delware, SUA.

 Criterii de eligibilitate:

# Ești elev(ă) în clasa a 9-12-a;
# Îți place lucrul în echipă;
# Cunoști engleza cel puțin la nivel conversațional (*competiția națională și internațională se desfășoară în limba engleză);
# Ești pregătit să cunoști o abordare inovativă a domeniului de antreprenoriat, să consulți mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolți cu echipa o idee de afacere.

Dacă întrunești condițiile sus-menționate, atunci vino la sesiunea de informare, care va avea loc la data de 28 septembrie, în cadrul Bibliotecii Municipale B. P. Hașdeu  (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr.148), Chișinău, cu începere de la ora 16:00. În cadrul acesteia, vei avea ocazia să afli toate detaliile despre competiție și să întâlnești potențialii mentori pentru echipa ta.

Puteți urmări evenimentul și pe pagina de Facebook.

Pentru mai multe detalii, cotactați organizatorii:

#Email: [email protected]
# Telefon: +373 69374522

Mai multe informații le găsești și aici: Diamond Challenge Moldova și INVENTO.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente