(galerie foto) Studentele de la Facultatea Arte Plastice și Design și-au etalat colecțiile vestimentare la Concursul Romanian Info Fashion Festival

dsdssdsd

Facultatea Arte Plastice și Design, UPS „Ion Creangă” a participat la Concursul Romanian Info Fashion Festival, desfășurat în perioada 4-7 septembrie 2018, la Castelul Cantacuzino din Busteni, România. În cadrul festivalului au fost invitați 15 studenți din instituții de învățământ superior din România și Republica Moldova, pentru a-și etala creațiile vestimentare realizate la tezele de licență sau master, scrie site-ul instituției. 

Universitatea Pedagogică de Stat a fost reprezentată de studentele Facultății Arte Plastice și Design, specialitatea Design Vestimentar: Lena Bannaia, Marisha Cibotari, Elena Cojocaru, Iulia Filimon, Eugenia Negruta, Karina Danskaia, cu coordonarea lectorului Vozian Vasile.

Colecțiile studentelor au fost înalt apreciate de specialiști în domeniu, fiind invitate să participe la concursuri de modă din diverse orașe ale României, ce se vor desfășura în perioada octombrie-decembrie 2018.

Recent, colecția cu genericul „The structure of existence” realizată de studenta Lena Bannaia a obținut LOCUL II, în cadrul Concursului „Be creative 2018” desfășurat la Sibiu, România.

Mai jos vă propunem să vedeți colecția vestimentară prezentată de studentele din Moldova la concursul de fashion din România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente