Elena Udrea a născut o fetiță înainte de termen, în Costa Rica. Cum o va chema

elena-udrea-din-atena-in-costa-rica-nu-am-fugit-ca-nu-aveam-de-ce-509304

Elena Udrea a născut astăzi, în Costa Rica, o fetiță, cu puțin timp înainte de termen. Primul copil al Elenei Udrea va purta numele Eva Maria, după cum a anunțat Udrea în urmă cu câteva săptămâni. Elena Udrea a născut pe cale naturală, în jurul orei 14:00, ora României.

Adrian Alexandrov, partenerul lui Udrea, a scrispe Facebook, că Elena se simte bine.

„Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal.  O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, spune logodnicul Elenei Udrea.

Condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fugit în Costa Rica încă de la începutul anului, când încă nu își aflase sentința defintivă.

Iubitul ei, Adrian Alexandrov, declara în urmă cu câteva luni că Elena Udrea va naște în Costa Rica și că fetița lor va avea dublă cetățenie.

„Momentan ne focusăm pe nașterea fetiței, urmând să vedem unde vom face botezul și sperăm ca vara viitoare, când o să fie și Elena în formă, să plănuim nunta. Sper să se întample acestea în România. Nașterea, sincer, nu cred că se va “întâmpla în România. Sunt șanse mari să nască fetița în Costa Rica. Va avea dublă cetățenie, costaricană și română. Eu voi primi dublă cetățenie și Elena la fel”, a spus iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente