Noul ambasador al Republicii Portugheze în țara noastră, Teles Fazendeiro, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

IMG_1167

Noul ambasador al Republicii Portugheze în țara noastră, cu sediul la Bucureşti, Fernando Manuel De Jesus Teles Fazendeiro, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare secretarul de stat pentru afaceri bilaterale şi multilaterale al MAEIE, Tatiana Molcean.

În cursul întrevederii, cei doi oficiali au exprimat interesul comun pentru aprofundarea dialogului politic bilateral şi diversificarea relaţiilor economice şi comerciale moldo-portugheze. În context, secretarul de stat Molcean a subliniat importanţa sprijinului şi asistenţei portugheze în procesul de implementare agendei de reforme şi modernizare a ţării prevăzută de Acordul de Asociere RM-UE, menţionând interesul pentru preluarea experienţei portugheze în diverse domenii.

La rândul său, ambasadorul Fernando Manuel De Jesus Teles Fazendeiro l-a asigurat pe oficialul moldovean de interesul constant al Republicii Portugheze pentru aprofundarea relaţiilor în plan politic, economic şi cultural cu autorităţile de la Chişinău, precum şi a reiterat sprijinul ţării sale pentru parcursul european al Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente