Cum un dispozitiv conectat la internet îți poate ușura viața. Participă la un seminar și descoperă fenomenul Internet of Things în Moldova

internet_of_things_iot

Pe măsura evoluției tehnologice, conceptul de internet își modifică și el conotația. Dacă la început eram obișnuiți că internetul este o lume aparte în care oamenii pot comunica virtual, acum, acest tip de comunicare a evoluat, fiind deja accesibil și la nivelul obiectelor.

Auzim tot mai des despre diferite dispozitive care, conectate la internet, pot face anumite lucruri, astfel venind în ajutor oamenilor. Toate aceste lucruri fac parte din conceptul de „Internet of Things” (IoT). Acest subiect nu este atât de utopic pentru spațiul Republicii Moldova după cum ar putea părea.

Echipa iHUB Chișinău te invită la un seminar care își propune să aducă oamenii mai aproape de conceptul IoT și să demonstreze cum acesta se dezvoltă la nivel local.

La acest eveniment, speakerii vor vorbi audienței despre conceptul de IoT, dar și vor povesti despre experiența personală în ceea ce privește implementarea acestuia la nivel local, prin proiecte care au avut succes.

Despre cum IoT îți poate ușura treburile din gospodărie sau cum poate ajuta la iluminarea stradală a unui întreg oraș, îți vor povesti Andrei Preașca, reprezentat Orange Moldova, Dumitru Boaghe, reprezentant Xiaomi Moldova și Dumitru Moraru, reprezentant Dekart.

Mai multe detalii despre speakerii noștri, dar și despre eveniment găsești aici. Rezervă-ți un loc aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente