(foto) Ce ar trebui să se regăsească în geanta sau pe masa unui elev: Recomandări de device-uri utile care-ți vor face învățarea mai productivă

collage

Lista rechizitelor școlare nu se mai limitează de mult doar la pix, caiet și riglă. Deși clasicele ustensile ne sunt încă de mare folos, era tehnologiilor informaționale ne demonstrează că device-urile inteligente conectate la internet sunt adevărate comori pline de informații utile oricărui elev sau student. La început de an școlar, Enter vine cu câteva recomandări de gadgeturi pentru tinerii care învață folosind metode moderne, în pas cu tendințele tehnologice.

# Rucsac

DSC_9296

Rucsacul este primul lucru la care ne gândim atunci când ne pregătim de un nou an de școală, iar cea mai importantă proprietate la care trebuie să atragem atenția este comoditatea acestuia. Cei de la Enter ne propun mai multe versiuni. Cel de sus, spre exemplu, are o construcție solidă, perfectă pentru a purta laptopul, oferă protecție contra apei și este disponibil în mai multe culori. Costă 1614 lei și poate fi cumpărat în rate.

DSC_9300

Alte tipuri de rucsacuri pe care le găsiți la Enter:

DSC_9304

# Ceas inteligent

DSC_9165

La Enter veți găsi o gamă largă de ceasuri inteligente, de la jucăușe până la serioase, de simple la sofisticate. Ceasul de mai sus este un Wonlex GW100 cu WiFi și GPS incorporate. Ecranul are o dimensiune de 1.22” și o rezoluție de 240×240. Îl veți găsi în mai multe culori și-l puteți procura la 699 de lei, iar în rate – pentru 32 de lei lunar.

Alte tipuri de ceasuri pe care le găsiți la Enter:

DSC_9191

DSC_9193

DSC_9144

#Tabletă

DSC_9151

Pentru cei cărora le este dificil să-și poarte laptopul la școală sau universitate, puteți opta pentru o tabletă, unde vă puteți salva documentele sau cărțile necesare. De asemenea, vă puteți face notițe sau folosi browserul pentru a căuta informațiile de care aveți nevoie pe internet.

DSC_9149

# Laptop

DSC_9314

Chiar dacă laptopul ne este mai util acasă, nu credem că mai este necesar să listăm varietatea de acțiuni pe care o putem face cu un astfel de dispozitiv. Cei de la Enter vă vor ajuta să găsiți laptopul care vă este cel mai apropiat de stilul de activitate, preferințe sau buget. Spre exemplu, mai sus vedeți un Asus X5007MA Gray. Dotat cu un procesor Intel Pentium și un RAM de 4GB, laptopul are o capacitate HDD de 1 TB. Acesta este disponibil la prețul de 6 390 de lei.

Ce mai găsiți la Enter pe acest segment:

DSC_9306

# Telefon

DSC_9360

Telefoanele nu mai sunt de mult doar telefoane, or câteodată am putea spune că telefonul din buzunar ne-ar servi cu ușurință drept laptop și tabletă la un loc. Mai mari, mai mici, mai subțiri, cu camere din ce în ce mai bune, colorate sau nu, pe scurt – inteligente. Enter vă sugerează o gamă largă de telefoane inteligente, pe care la fel ca și celelalte produse le puteți achita la cumpărare sau în rate pentru o perioadă definită.

Vă arătăm câteva modele:

DSC_9372

DSC_9380

DSC_9355

DSC_9388

#Căști

DSC_9244

Secțiunea cu căști, la fel ca și celelalte, este considerabil de mare. În funcție de intensitatea sunetului sau de funcționalitatea căștilor, puteți alege pe cele care vi se potrivesc. Cele de mai sus sunt căști cu fir cu o gamă de frecvență de 20 Hz – 20000 Hz. Costă 599 de lei și pot fi luate în credit cu 27 de lei lunar.

Alte modele:

DSC_9237

DSC_9264

# Încărcător portabil

DSC_9197

Orice device, oricât de bun și util ar fi, se poate descărca în cele mai incomode situații. Pentru astfel de momente este necesar să aveți un încărcător portabil. La Enter găsiți mai mult modele, diverse prin capacitate și mărimi. Cel din imagine este un Xiaomi Mi2. Are un amperaj de 10 000 de mAh și o singură intrare USB. Costă 499 de lei.

DSC_9207

# Boxă portabilă

DSC_9118

Pentru petrecerile din weekend sau pur și simplu pentru serile (înainte de 22.00) în care vreți să faceți o mică terapie cu muzică la un volum mai ridicat, la Enter găsiți boxe portabile foarte drăguțe. Cea din imagine are o capacitate totală a difuzoarelor de 6 W și se conectează prin Bluetooth/ Mini-Jack 3.5mm/ USB. Costă 359 de lei și poate fi achitată în rate cu 16 lei lunar.

Alte tipuri de boxe: 

DSC_9121

DSC_9115

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente