Un tatuaj. 100 de ani. 10.000 de pizze gratuite. Așa sună anunțul cu care o pizzerie încearcă să se promoveze în Rusia.

Campania numită „Domino’s Forever” a avut loc săptămâna trecută în Rusia și le oferea celor care își făceau un tatuaj cu logo-ul Domino’s, într-o zonă vizibilă, pizza gratuită toată viața, scrie BBC.

Anunțul a fost făcut pe Facebook și internauții erau informați că vor primi un maximum de 100 de pizza pe an, timp de un secol, iar numărul total al pizzelor nu trebuie să fie mai mare de 10.000.

Dar ca să se bucure de atât de multe, cei înscriși ar trebui să depășească media speranței de viață a rușilor.

După ce pagina de Facebook a pizzeriei a fost inundată cu mesaje și fotografii cu tatuaje, organizatorii campaniei au adăugat reguli stricte legate de locul tatuajului, care trebuia să fie foarte vizibil și trebuia să aibă o lungime de cel puțin 2 centimetri.

View this post on Instagram

А вы уже слышали про акцию #доминоснавсегда от @dominospizzarussia ?!) ⠀ По условиям акции каждый участник, сделавший татуировку с логотипом Домино’с Пицца получает сертификат на 100 подарочных промокодов в год в течение 100 лет (с правом приобретения любой бесплатной средней пиццы в сети Домино’с на территории РФ.) Период проведения акции с 01.09 по 31.10.2018г. Ребята из нашей студии участвовали и кто то уже получил сертификат 🤪🎉🎉 В акции участвуют первые 350 человек, предоставившие фото татуировки в социальных сетях Instagram, Facebook или Vkontakte с хэштегом #доминоснавсегда. ⠀ Татуировка может быть цветной или монохромной (черной). Обязательно четкое соблюдение пропорций логотипа! Минимальный размер татуировки – 2см в длину. ⠀ Вот такие дела, вот такой редрам 🍷#redrumtattoocollective

A post shared by 🍷RedRum Tattoo Collective (@redrumtattoo) on

https://www.instagram.com/p/BnRjFh8l_Hi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

View this post on Instagram

#доминоснавсегда

A post shared by @ easy_anthony on

Cu toate astea, rușii nu au fost descurajați și pozele cu tatuaje continuau să curgă, astfel încât lanțul de pizzerii a anunțat că doar primii 350 de oameni care postează o fotografie cu tatuajul lor pe rețelele de socializare beneficiază de promoție.

Deşi perioada campaniei a fost anunţată iniţial pentru lunile septembrie şi octombrie, în cele din urmă compania a decis să o încheie după doar cinci zile şi să ofere pizza gratis doar primelor 350 de persoane înscrise.

Prieteni, aveam deja 350 de participanți. Nu mai primit tatuaje noi. Dacă vă aflați acum într-un salon de tatuaje, vă vom include în lista participanților. Dar așteptăm pozele până la 12:00 astăzi. Cei care intenționați să faceți tatuajele în altă zi, vă recomandăm să anulați programările pentru că nu vom putea să vă includem”, au transmis reprezentanții Domino’s Rusia pe Facebook.

O femeie care este intrat în lista celor care vor primi pizza gratis toată viața spune că a meritat și că a beneficiat deja de două ori de promoție, scrie digi24.ro.