Oportunitate pentru profesori. Dascălii din țară se pot înscrie la un nou modul de instruire despre educația pentru media în școli

Educatie pentru media in scoli_2

Tinerii profesori din raioanele Fălești, Strășeni, Ungheni și municipiul Chișinău se pot înscrie la un nou modul de instruire privind educația pentru media în școli. Profesorii vor învăța să utilizeze inovațile în educație și de a le oferi elevilor o experiență diferită față de orele obișnuite.

În perioada 22-23 septembrie 2018, la Chișinău se va organiza un nou modul de instruire privind educația pentru media în școli, la care sunt invitați să participe profesori din raioanele Fălești, Strășeni, Ungheni și municipiul Chișinău.

Instruirea are la bază metodologia cehă, cunoscută sub numele „O lume de văzut”, care promovează filmul documentar drept instrument inovativ și util în școala modernă. Scopul instruirii este de a forma abilitățile profesorilor în ceea ce privește dezvoltarea gândirii critice și a spiritului civic în rândul adolescenților și tinerilor, folosind puterea mesajului, sinceritatea protagoniștilor și caracterul autentic al imaginilor din filmele documentare.

Profesorii interesați mai au la dispoziție cinci zile pentru a se înscrie ca participanți, completând și expediind Formularul până la 17 septembrie 2018, la adresa de e-mail indicată în document.

Modulul de instruire face parte din proiectul „Sporirea rolului cetățenilor în mass-media națională prin educație pentru media în școli”, implementat de organizația People in Need, cu susținerea Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe prin intermediul Programului TRANSITION.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente