Tenismenul moldovean, Radu Albot, a oferit câte 25 mii de lei jucătorilor de tenis Ilie Snițari și Maxim Cazac

Albot_FTM_04
Foto: FTM.md

Tenismenul moldovean, Radu Albot, a împărțit prima în valoare de 50 de mii de lei, primită din partea președintelui Federației de Tenis din Republicii Moldova, Ceslav Ciuhrii, pentru doi jucători de tenis din țară. Ilie Snițari și Maxim Cazac sunt tinerii care au primit câte 25 de mii de lei.

Cel mai bun jucător de tenis moldovean a primit această sumă de bani pentru calificarea istorică în semifinalele turneului de Mare Șlem „US Open 2018”. Rezultatul înregistrat de sportivul moldovean este o premieră pentru tenisul de câmp moldovenesc.

Albot_FTM_03

Suma de bani primită va fi folosită, potrivit lui Radu Albot, pentru a ajuta tânăra generație de sportivi. Cel mai bun jucător de tenis moldovean a împărțit câte 25 000 de lei jucătorilor de tenis de 16 ani și respectiv, de 14 ani, Ilie Snițari și Maxim Cazac.

Ilie Snițari este un promițător jucător de tenis moldovean de 16 ani, membru al echipelor naționale ale R. Moldova. Unul dintre cele mai recente succese ale sportivului este ocuparea locului doi la dublu la turneul internațional „TCB Trophy”.

Albot_FTM_06

Maxic Cazac (14 ani) a evoluat în acest an în componența echipei internaționale ITF/Tennis Europe 14&Under Grand Slam Touring Team. Tânărul sportiv a ajuns în 2018 în Top 30 cei mai buni jucători de tenis din Europa în categoria de vârstă U14.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente