Romantică canadiană. Un student canadian a trimis e-mailuri la 246 de persoane cu acelaşi prenume pentru a găsi o domnișoară

Logo-1
Foto: Продвижение сайта

Un student canadian a trimis e-mailuri la 246 de persoane cu acelaşi prenume de la Universitatea din Calgary pentru a găsi o tânără cunoscută cu o seară înainte. Tânărul cunoștea doar numele domnișoarei „Nicole”.

Carlos Zetina, un student de la Universitatea din Alberta, a întâlnit-o pe Nicole Toetenel într-o seară, însă cum nu-i ştia decât prenumele, a contactat toate personale numite Nicole de la universitate printr-un e-mail cu titlul „te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit”.

Spre ghinionul lui Carlos, Nicole Toetenel era o studentă olandeză venită la un program de schimb în Canada, aşa că nu avea o adresă de email afiliată universităţii. Celelalte Nicole, pe de altă parte, au început repede să schimbe între ele sute de mesaje. După continuarea acestor conversaţii pe reţelele de socializare – fără Carlos -, tinerele au decis să se întâlnească.

Tinerele cu prenumele Nicole care au primit mesajul au creat o pagină de Facebook pentru (Nicolele) şi au vorbit online. Vineri după-amiaza, mai multe Nicole s-au întâlnit la un bar aflat lângă campusul universitar, din cartierul Kensington din Calgary – la invitaţie răspunzând 15 studente, profesoare şi angajate ale universităţii.

„Adevărata Nicole”, aşa cum este numită acum tânăra care l-a pus pe jar pe Carlos, a aflat în cele din urmă de situaţie printr-o prietenă vineri seara şi este aşteptată la a doua întâlnire a „Nicolelor” de vinerea viitoare, la care şi-au anunţat prezenţa peste 25 de tinere.

Tânăra l-a contactat până la urmă pe Carlos şi au stabilit să se întâlnească la o cafea în timpul săptămânii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente