(video) Imagini de la impact. În una dintre mașinile implicate în accident se aflau atât președintele, cât și mama și unul dintre feciori

moment

Serviciul Protecție și Pază de Stat a confirmat că în unul din automobilele implicate în accidentul de azi se aflau președintele Dodon, mama acestuia și unul din feciori.

SPPS mai spune că persoanele implicate în accident au suferit leziuni ușoare și, actualmente, starea lor de sănătate este satisfăcătoare.

SPPS a publicat și un video cu momentul producerii impactului:

Amintim că mașina cu care circulă președintele Dodon a fost implicată într-un accident rutier în apropiere de orașul Strășeni.

Poliția mai spune că în accident au fost implicate două mașini din coloana oficială a președintelui țării, iar persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Purtătorul de cuvânt al președinției, Maxim Lebedinschi, a comunicat prin intermediul unei postări că președintele Igor Dodon se simte bine, iar de intervenția medicilor nu a avut nevoie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente