(video) CEC a lansat o serie de videouri prin care motivează cetățenii să se pregătească de alegerile parlamentare din 2019

sq

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova a lansat o serie de videouri prin care îndeamnă cetățenii să se pregătească pentru alegerile parlamentare din primăvara anului viitor.

În calitate de protagonist al secvențelor educaționale este prezentat CEO #diez.md, Alexandru Lebedev.

Pe 24 februarie 2019 vei merge să votezi la alegerile parlamentare. Comisia Electorală Centrală împreună cu jurnalistul Alexandru Lebedev te vor ajuta în următoarea perioadă să afli mai multe despre sursele de informare privind procesele electorale. De exemplu, chiar acum ai putea să verifici unde se află secția ta de votare. Intră AICI.

Peste jumătate de an vă veți exercita dreptul la vot. Un vot pentru patru ani. De aceea, CEC te îndemnăm s-o faci informat. Intră pe pagina oficială CEC și află totul despre procesele electorale din Republica Moldova, inclusiv scrutinul parlamentar din 2019.

Alegerile parlamentare nu sunt atât de departe. Asigurați-vă că sunteți incluși în Registrul de Stat al Alegătorilor și în cazul în care depistezi nereguli, scrie pe pagina de Facebook sau la [email protected].

Dar voi știți cine finanțează partidele politice din Republica Moldova? Comisia Electorală Centrală este instituția care acumulează lunar rapoartele financiare ale partidelor. Intra-ți pe pagina CEC și vezi din prima sursă care sunt veniturile și cheltuielile partidelor.

Ai făcut vreodată check in pe Facebook? Dar în listele electorale te-ai verificat vreodată? Îți ia același timp. Intră AICI.

Taguri: #CEC Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente