În cea de-a doua ediție, La La Play ajunge în 4 cetăți din Moldova, România și Ucraina. Expediția va ajunge pe data de 21 august la Cetatea de Scaun a Sucevei. Pe parcursul drumului de dor din acest an, tânăra echipă din 15 persoane, va realiza 12 inițiative culturale în 12 locații.

Ediția La La Play 2018 devine internațională prin realizarea unui concert extraordinar la Cetatea Suceava, monument arhitectural ce datează din secolul XIV. Concertul va începe la 19.00.Ediția 2018 La La Play va încununa prezența în 4 cetăți istorice din Moldova, România și Ucraina.

La La Play revine cu un concert de muzică clasică în aer liber în edificiul legendar –  Cetatea de Scaun a Sucevei, construit în secolul XIV. Pe scenă vor evolua 12 tineri muzicieni promovând prin artă încrederea și înțelegerea reciprocă.

Ediția 2018 La La Play va încununa prezența în 4 cetăți istorice din Moldova și România. Concertul va începe la ora 19.00.

Expediția de Muzică Clasică „La La Play” va parcurge un #drumdedor în perioada 13 -25 august. Expediția La La Play #drumdedor, are drept scop de a reflecta prin artă 12 subiecte sociale într-un mod ce unește inimi.

Toate concertele din cadrul proiectului se vor desfășura în aer liber, în locuri unde în mare parte nu a răsunat încă niciodată muzică clasică pentru circa 5000 de spectatori din 3 țări.

Partener general: Kaufland #kauflandsprijina
Parteneri Principali:
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării
Proiectul La La Play #drumdedor este implementat în cadrul programului de granturi pentru organizații de tineret.
Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare
Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău, prin programul #romania100
Gas Natural Fenosa
Parteneri: Uniunea Europeană, Programul „Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia” (SARD), Programul Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii, PNUD Moldova, Vasconi.
Parteneri media: Diez.md, Kiss FM, Unimedia, Radio Europa Liberă, Canal Regional
Imagine: KINOM
Proiect marca Moldovan National Youth Orchestra