Expediția de Muzică Clasică „La La Play” revine și în acest an cu agendă plină de evenimente frumoase. Timp de 12 zile, 16 tineri muzicieni, jurnaliști, fotografi și regizori vor traversa 2000 km. Pe parcursul acestui drum de dor, tânăra echipă va realiza 12 inițiative culturale în 12 locații din Moldova, România și Ucraina. Marți, 14 august, La La Play ajunge la Duruitoarea Veche. 

Stâncile sau toltrele Prutului, ce se întind pe o porțiune de 200 km pe teritoriul nord-vest al Moldovei, reprezintă un fenomen unic în lume. Formaţiunile calcaroase conţin rămăşiţe de corali, moluşte, scoici, alge şi organisme marine care umpleau, acum 10-20 de milioane de ani, Marea Sarmatică. Dorim să promovăm această perlă, prea puțin știută de societate, printr-un concert inedit la campingul Duruita din satul Duruitoarea Veche, cu începere de la 19.00.

Expediția de Muzică Clasică „La La Play” va parcurge un #drumdedor în perioada 13 -25 august. Proiectul La La Play #drumdedor, are drept scop de a reflecta prin artă 12 subiecte sociale într-un mod ce unește inimi. 

Toate concertele din cadrul proiectului se vor desfășura în aer liber, în locuri unde în mare parte nu a răsunat încă niciodată muzică clasică pentru circa 5000 de spectatori din 3 țări.

Partener general: Kaufland #kauflandsprijina
Parteneri Principali:
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării
Proiectul La La Play #drumdedor este implementat în cadrul programului de granturi pentru organizații de tineret.
Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare
Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău, prin programul #romania100
Gas Natural Fenosa
Parteneri: Uniunea Europeană, Programul „Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia” (SARD), Programul Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii, PNUD Moldova, Vasconi.
Parteneri media: Diez.md, Kiss FM, Unimedia, Radio Europa Liberă, Canal Regional
Imagine: KINOM
Proiect marca Moldovan National Youth Orchestra