Recomandări #diez. Evenimente frumoase la care să mergi miercuri, 7 august, o zi cu mult soare

pexels-photo-681793
Foto: rawpixel.com

Ziua de miercuri promite să vină cu mult soare. Dacă te-ai plictisit de rutina zilnică, echipa #diez îți propune o serie de evenimente la care să mergi atunci când mercurul din termometre trece indicele de 29 de grade Celsius. 

# Stories Untold – expoziție cu ilustrațiile Nataliei Macrii

Image may contain: text

La expoziție vor fi afișate opt lucrări, în conținutul cărora veți descoperi istorii care există sau istorii ce pot fi inventate de către fiecare dintre noi, vesele sau triste, lungi sau scurte. Pe parcursul expoziției aveți posibilitatea să achiziționați una din lucrările Nataliei, cu stickere și postcarduri create de autor. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Ziua #42: La Sfat

Image may contain: one or more people, people sitting, text, outdoor and nature

Miercuri de la 19:00 protestatarii de la Guguță stau tradiționalul La Sfat pentru a pune la cale acțiunile, inițiativele și evenimentele viitoare. Participanții vor vorbi în special despre viitoarele acțiuni de protest și pregătirea protestului general din 26 august, cum mobilizăm cetățenii, mesajele cu care urmează să vină. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Video Blogging – tabără de vară

Image may contain: 3 people

La Tekwill Academy Kids are loc tabăra de vară ,,Video Blogging” unde tinerii crează canale video, aleg tematica canalului, încarcă conținutul și învață să promoveze canalul. La final, fiecare participant va avea un canal media cu conținul util, dar și un plan de promovare viabil. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Film Animat „Peter Iepurașul”

Image result for peter rabbit

Dacă nu știți unde să mergeți într-o zi de vară cu mult soare, filmul e cea mai bună opțiune. Ie-ți familia și prietenii, și ieși la „Peter Rabbit”, care va fi proiectat în aer liber la Grădina Botanică. Mai multe vezi pe Facebook. 

# Misiune: Imposibilă. Declinul

Image may contain: one or more people and text

Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie. În „Misiune: Imposibilă” declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș. Mai multe vezi pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente