(video) „Cu această cataramă îți voi da la fund”. Ilan Șor vine cu amenințări către jurnaliști și liderii de opoziție

37575217_2104667036416155_6005826986755227648_n

Astăzi, 20 iulie, susținătorii partidului Șor, în frunte cu primarul de Orhei, Ilan Șor, au desfășurat un protest în centrul Capitalei, scandând slogane împotriva Maiei Sandu. Mai multe site-uri de știri, dar și Andrei Bolocan au transmis live-uri de la eveniment, menționând prețul ridicat a curelei pe care o purta Șor. După protest, Șor a postat un video pe Facebook în care a amenințat jurnaliștii care au scris astfel de știri, pe Andrei Bolocan, dar și pe Maia Sandu.

Despre cureaua primarului de Orhei s-a scris în presă că ar valora 1 500 de dolari și că este de la Hermes. De asemenea, s-a menționat și despre pachetele pe care oamenii le-au primit de la primar.

În videoul său după protest, Șor a amenințat jurnaliștii care au scris despre și a spus că odată ce va ajunge la putere va avea de suferit toată presa care scrie negativ despre oamenii ce ies la protestele sale.

Ați scris despre pachete, da de sigur au fost pachete, ele conțineau buterbrod și o sticlă cu apă pentru fiecare om, pentru că eu, în comparație cu voi, animalelor, mă gândesc la oameni. Acum despre cureaua mea, ea are patru ani, mi-a dăruit-o soția, aceasta este cureaua mea de noroc, eu am purtat-o și o voi purta, iar apoi cu această cataramă îți voi da la fund și ție Andrușa, și ție Maicica. Și dacă jurnaliștii plătiți, care-și permit să scrie lucruri urâte despre oameni, atunci când voi ajunge la putere, și asta va fi foarte curând, o să vă pedepsesc. Încetați sau vă va fi dureros”, a spus Șor în video.

Acesta și-a scos demonstrativ cureaua și a arătat-o în video. Vedeți mai jos momentul.

Reamintim că, susținătorii partidului Șor, în frunte cu primarul de Orhei, au desfășurat astăzi în Capitală un protest cu genericul „Jos mâinile de pe magazinele sociale”, unde au strigat lozinci de laudă pentru Șor și slogane împotriva liderei PAS, Maia Sandu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente