O nouă distincție de la Igor Dodon. Șeful statului i-a oferit ambasadorului Rusiei la Chișinău „Ordinul de Onoare”

rrr

Igor Dodon continuă să împartă distincții. De data aceasta președintele Moldovei i-a oferit ambasadorului Rusiei la Chișinău, Farit Muhametșin, „Ordinul de Onoare”, în legătură cu încheierea mandatului în Moldova.

Dodon i-a mulțumit diplomatului pentru activitatea desfășurată în țara noastră și pentru contribuția personală la progresul raporturilor de colaborare bilaterale în toate domeniile de interes reciproc.

„În semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-ruse, am conferit domnului Farit MUHAMETȘIN, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, „Ordinul de Onoare”, a postat Dodon pe pagina sa de Facebook.

Farid Muhametșin a împlinit 71 de ani, vârstă ce depășește limita pentru aflarea în serviciul public. Muhametșin a ocupat funcția de ambasador al Rusiei la Chișinău din aprilie 2012, iar acum va fi înlocuit de Oleg Vasnețov.

Reamintim că, președintele țării s-a remarcat încă de la început de mandat cu numărul mare de distincții pe care le oferă. Vedeți mai jos câteva dintre acestea.

#Distincții pentru medici
#Distincții de 8 martie
#Distincții pentru echipa care a făcut filmul coordonat de Dodon
#Distincții  de 8 martie (II)
#Distincții pentru trupa Sunstroke Project
#Distincții pentru maeștri coreografici
#Distincții pentru profesori
#Distincții pentru familii cu mulți copii. Primele distincții din mandatul lui Dodon.
#Distincție pentru Pirkka Tapiola, etc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente