„Campionatul Distracției pe Aleea Colorată”. Învață totul despre fotbal în cadrul unui eveniment interactiv

imagine3

Aleea Colorată va fi gazda unui adevărat spectacol fotbalistic. Proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, organizează „Campionatul Distracției pe Aleea Colorată”.

Astfel, duminică, 15 iulie, la ora 14.00, pe Aleea Colorată din Parcul Valea Trandafirilor va avea loc un adevărat Campionat al Distracției. La doar câteva ore înainte de finala Campionatului Mondial de Fotbal, copiii, alături de părinții lor, sunt invitați să participe la concursurile și jocurile pregătite de proiectul Parcul Meu.

Distracții pentru copii, face-painting tematic, trucuri cu mingea demonstrate de fotbaliști profesioniști, jocuri educative, competiții tematice, multe fotografii și amintiri – toate vor fi prezente la „Campionatul Distracției pe Aleea Colorată”.

În cadrul evenimentului copiii se vor putea transforma în adevărați suporteri ai fotbalului cu ajutorul face-paintingului, vor învăța trucuri cu mingea și, desigur, vor fi provocați la jocuri organizate de către animatorul Căpșunel. La invitația echipei proiectului Parcul Meu vor fi prezenți și adevărați profesioniști în fotbal care vor jongla cu mingea de fotbal și vor ajuta micuții să le afle secretele.

Astfel, de la mic la mare, toți sunt așteptați. Participanții se vor alege și cu daruri pregătite de către organizatori. Prin intermediul evenimentului, echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, își propune să continue seria acțiunilor care pun în prim plan valorile familiale și determină un caracter mai distractiv al odihnei în parcuri.

Proiectul Parcul Meu, este un proiect social ce are drept scop renovarea, modernizarea și dezvoltarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor. Prin intermediul acestuia se dorește crearea unei noi viziuni asupra odihnei în parcuri, implicarea societății în crearea și dezvoltarea frumosului, în păstrarea lui.

Ongan Tekstil JSC este o societate pe acțiuni fondată în Turcia în anul 2001. În anul 2011, compania a intrat pe piața Republicii Moldova, investind și gestionând mai multe proiecte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente