(video) Robotul Sophia a prezis țara învingătoare a Campionatului Mondial de Fotbal. Care este alegerea ei

61972533

Robotul umanoid Sophia a participat la începutul săptămânii la o conferință de tehnologie în Hong Kong alături de creatorii săi, acolo unde a „prezis” ce echipă națională va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. După o mică pauză, aceasta a dat un răspuns.

Întrebată în timpul unei conferințe cine va câștiga marea finală de duminică, 15 iulie, de la Cupa Mondială de Fotbal, Sophia a pariat pe naționala Franțe

Plină de umor, așa cum și-a obișnuit deja publicul, Sophia a răspuns inițial că nici măcar nu știe ce echipe joacă, fiind completată de echipa sa, care a ținut să precizeze că nu este un mare fan al sporturilor, scrie știrileprotv.

Reporterul o ajută și îi oferă două variante: „Franța sau Anglia?”. După câteva momente de cugetare, Sophia a răspuns simplu: „Franța”.

Răspunsul Sophiei a fost dat înainte ca naționala Franței să se califice în marea finală, după un meci cu Belgia, unde a câștigat, marți seară, cu scorul de 1 – 0. Naționala Franței se va întâlni în marea finală cu câștigătoarea partidei de azi seară, dintre Croația și Anglia, meciul fiind disputat de la ora 21:00.

Vă amintim că Sophi a devenit în luna octombrie 2017 cetățeanca Arabiei Saudite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente