Experiență de pe băncile facultății: 10 motive pentru care să te înscrii la un program de joburi pentru studenți

33

De curând, compania internațională DevelopmentAid a lansat programul de joburi part-time și full-time pentru studenții universităților din Chișinău. Mai jos, listăm câteva motive pentru care înscrierea la un astfel de program te poate ajuta să capeți experiența mult râvnită la finalul unui ciclu universitar.

#1. Programul lansat de DevelopmentAid este proiectat special pentru studenți, astfel încât jobul pe care îl vei găsi aici îți va oferi un orar flexibil, în așa mod încât să nu-ți ignori responsabilitățile de student.

#2. DevelopmentAid este o companie internațională. Astfel, aici vei înțelege cum se lucrează într-un astfel de mediu și care sunt cerințele generale ale unei astfel de companii.

#3. Fie că ai o bursă sau nu, mai mulți bani nu sunt niciodată prea mulți. Joburile oferite în cadrul programului lansat de companie sunt plătite.

#4. Viața socială. Primele contacte pe care le faci atunci când ești la începutul carierei sunt cele mai valoroase, oamenii pe care îi cunoști îți pot deschide uși la care nu te-ai fi gândit. Din acest motiv, cu cât mai repede începi să lucrezi, cu atât mai multă lume vei începe să cunoști, iar aici ne referim atât la colegi de lucru, cât și la persoane din afară cu care vei interacționa în cadrul activităților tale.

22

#5. O varietate largă de joburi. DevelopmentAid pune la dispoziție mai multe tipuri de joburi la care poți candida. Găsești aici selecția. Oricum, dacă ceea ce cauți tu nu se regăsește în această listă, membrii echipei te vor ajuta să găsești ceva potrivit pentru tine.

#6. Oficiul este amplasat în inima Chișinăului, ceea ce îți oferă mobilitate să ajungi rapid la universitate sau în alte locuri centrale situate în apropiere.

#7. Vei lucra, dar și te vei relaxa, iar asta pentru că membrii echipei DevelopmentAid au acces la o cameră dotată cu masă de ping-pong, Xbox si propriul Bar.

#8. Ai nevoie de cafea ca să funcționezi? Atunci, aici ai parte de cafea nelimitat, iar pe lângă asta mai ai parte și de fructe proaspete, așa încât să ai energie suficientă pentru a lucra eficient.

#9. Experiența de lucru dobândită aici îți va îmbogăți CV-ul cu abilități noi deprinse și consolidarea celor existente, dar și cu recomandări din partea unei companii internaționale.

#10. Ce înveți dimineața, aplici după-amiază în practică, ori altfel spus, să ai un job în același timp ce ești student, te ajută să înțelegi mai bine cum să relaționezi teoria cu practica, întrucât ceea ce vei face la job nu vor fi simple exerciții simulatorii, dar vor fi experiențe reale, greșeli reale, și la fel, lecții reale.

Jobul tău part-time/ full-time la DevelopmentAid și, implicit, lansarea în carieră, sunt doar la câteva click-uri distanță. Trimite CV-ul tău pe adresa: [email protected] și începe cariera ta „cu dreptul”!

18

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente