Moldova va participa pentru prima dată la Summit-ul Mondial al Turismului de Aventură

Old_Orhei_moldova-mare_com

Republica Moldova va participa pentru prima oară la Summit-ul Mondial al Turismului de Aventură care va avea loc în Toscana, Italia. Țara noastră va fi reprezentată la acest summit de două companii: Adventure Angels și GoAdventure Moldova.

GoAdventure Moldova în frunte cu co-fondatoarea Natalia Curnic sunt prima companie din Moldova și Europa care au câștigat o bursă din partea celei mai importante asociații de turism de aventură din lume Adventure Travel Trade Association, pe dimensiunea Femeia Lider în Tursimul de Aventură. GoAdventure este o companie tînără care își propune să dezvolte produse inovatoare și creative îmbinând practicile internaționale în turism cu autenticitatea locală, dezvoltînd astfle comunitățile locale.

Adventure Angels sunt o echipă de doamne care au drept scop să inspire alte antreprenoare în turism de aventură. Natalia Curnic este antreprenoare în domeniul turismului din Moldova și este de asemenea beneficiar al „Adventure Angel Abundance Scolarship 2018’’. Ea va fi prezentă la Summit-ul Mondial al Turismului de Aventură din Toscana în Octombrie și va avea oportunitatea să își împărtășească viziunea sa unică asupra Moldovei alături de alți profesionisti în turism de aventură.

Adventure Travel Trade Association (ATTA)  are misiunea de a îndemna oamenii să contribuie la comunitățile locale prin călătoriile lor. Adventure Angels au creat bursa în 2016 ca răspuns al provocării președintelui ATTA, Shannon Stowell de a înainta deviza „Viva La Revolucion de la Aventura” (Trăiți revoluția aventurii) a ATWS în 2015.

 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente