Admitere 2018: Vrei să devii un specialist bun în marketing? Iată universitățile din Moldova unde poți depune actele

guerilla-marketing-t

În ultimii ani pe piața de muncă au început a fi solicitate noi specialități, acest lucru a făcut ca și în cadrul instituțiilor superioare să fie populare specialități mai noi. Un astfel de exemplu este specialitatea „Marketing” pentru care optează din an în an un număr mai mare de absolvenți. Dacă te vezi și tu în acest domeniu, mai jos găsești universitățile din Moldova unde poți studia această specialitate.

#Academia de Studii Economice din Moldova

ASEM

La ASEM poți studia marketing și logistică în cadrul Facultății Business și Administrarea Afacerilor. Absolvenții pot ocupa posturi în serviciile de marketing, aprovizionare sau desfacere ale unor unități producătoare de bunuri materiale, în comerț, servicii de publicitate, întreprinderi specializate în efectuarea cercetărilor de marketing și prestarea serviciilor de marketing, în învățământul mediu și universitar, precum și în cadrul unor organe de îndrumare, coordonare și sinteza macroeconomică.

Dacă vei alege ASEM pentru a face marketing, vei următorul Plan de învățământ:

#Universitatea de Stat din Moldova

usm

La USM poți face marketing și logistică la Facultatea de Științe Economice. Pentru a obține o licență în domeniu la Universitatea de Stat din Moldova vei studia trei ani de zile după urmtăroul Plan de învățământ:

Aici admiterea are loc în perioada 16 – 20 iulie!

#Universitatea Tehnică din Moldova

UTM (2)

Facultatea Inginerie Economică și Business de la UTM de asemenea îți oferă posibilitatea să studiezi marketing și logistică pentru o perioadă de trei ani de zile, după care vei obține licența.

Dacă alegi să mergi la UTM, atunci vei avea acest Plan de învățământ:

Actele le puteți depune în perioada 16 – 19 iulie!

#Universitatea Agrară din Moldova

maxresdefault

La UASM, poți studia marketing și logistică, în cadrul Facultății de Economie. Aici, ca și în celelalte instituții vei avea de studiat trei ani pentru a obține licența. Dacă vei urma studiile aici, vei avea următorul Plan de învățământ:

Aici admiterea are loc în perioada 20 iulie – 20 august!

#Universitatea Liberă Internațională din Moldova

101_2804

O altă universitate unde poți face studii de marketing și logistică este ULIM. Această specialitate poate fi studiată în cadrul Facultății de Științe Economice timp de trei ani de zile.

Dacă vei opta pentru această universitate, vei avea acest Plan de învățământ:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Aici admiterea are loc în perioada 20 iulie – 20 august!

#Universitatea Cooperatist Comercială din Moldova

Universities

Și la UCCM poți studia marketing și logistică, mai mult de atât, aici este și o facultate dedicată acestei specialități, Facultatea de Marketing și Merceologie. Dacă te hotărăști să depui actele aici, vei avea următorul Plan de învățământ:

Aici admiterea are loc în perioada 9 iulie – 27 iulie!

Taguri: #Admitere 2018
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente