(video) 6 Motive să devii trader în Republica Moldova cu Double Case

pelliron-double-case-moldova-devino-trader

Tradingul câştigă teren din ce în ce mai mult pe piaţa muncii din Republica Moldova. Astfel, perspectiva de a te numi trader este nu doar promiţătoare, dar şi foarte atractivă din punct de vedere a profitabilității. Acest domeniu nu are nici o legătură cu norocul. Sumele încasate sunt rezultatul gestionării corecte a instrumentelor financiare, a analizei și a prognozei făcute de trader.

În Republica Moldova, puteţi urma cursuri de tranzacţionare pe piața valutară internațională. Dar și tranzacționarea pe piața de acțiuni, piața de mărfuri și cea mai tânără piață, cea a criptovalutelor. Instruirea este oferită de către compania Double Case – partenerul oficial pe teritoriul Moldovei, a brokerului internațional PELLIRON.

Să vedem, deci, care ar fi 6 motive să alegi perspectiva de a deveni trader:

# Libertate financiară

Cu toţii ne-am dori ca venitul personal să ne acopere nu doar cheltuielile pentru facturi, taxe, dar şi să ne asigure micile plăceri şi capricii la orice moment şi în orice circumstanţe.

Având la dispoziţie doar un calculator şi internet, traderii reuşesc să îşi asigure nu doar siguranţă materială, dar şi libertatea financiară în deplinul său sens. Acum ai libertatea de a câştiga bani din orice ţară, fără hotare fixate şi la cote stabilite doar de către tine, setate după un business-plan.

Nu există timp prestabilit în care să activezi

Tradingul nu are limite la capitolul pensionare, concediu, boală. Deci, nu trebuie să ai o anumită vârstă ca să te dedici tradingului, poţi să te ocupi cu tradingul pentru toată viaţa. Nu există condiţii precum studii superioare, de specialitate, din moment ce posezi acele calităţi necesare de analiză şi prognoză pentru a lua a decizii corect.

 # Flexibilitate

Orarul flexibil este, de asemenea, un mare avantaj al trading-ului. Agenda de lucru al unui trader se întocmeşte în conformitate cu programul de lucru al pieţei valutare de către însuși traderul. Dispare obligaţia de a te trezi la ora 7 şi a te grăbi să prinzi troleibuzul sau microbuzul pentru a nu întârzia la muncă.

Timp dedicat familiei

Cu toate că ziua de muncă de 8 ore ar fi considerată de către muncitorii secolului 19, 20 un lux, aceasta nu îţi permite să fii  prezent la cele mai importante evenimente din viaţa familiei tale, precum creşterea şi educarea copiilor. Iată de ce majoritatea aleg să încerce tradingul.  În orice moment, poţi alege să te ocupi cu tradingul stând acasă, bucurându-te de momentele petrecute cu cei dragi.

 # Înţelegi mai bine cum este proiectată lumea

Traderii lucrează cu valuta. Iar valuta nu este una unică, universală, ci o multitudine de valută care diferă de la stat la stat. Astfel, fiind un trader, vei înţelege nu doar cum se schimbă situaţia economică mondială, dar vei cunoaşte cu o precizie diferenţele culturale şi financiare a diferitor naţiuni. Spre exemplu, pornindu-te în vacanţă sau într-o călătorie, vei şti cu exactitate care este cursul valutar, rata şi de câţi bani ai nevoie ca să te afli într-o anumită regiune, ţară, oraş.

Posibilităţi egale pentru toţi

Te-ai confruntat vreodată cu discriminarea la locul de muncă? Tradingul nu favorizează pe nimeni şi nu are un comportament inegal pentru anumite persoane. Totul depinde de abilităţile şi perseverenţa de care dai dovadă. Un trader de succes nu este unul care a finisat două sau trei cicluri de studii superioare, poate fi o persană care a urmat doar cursuri de tranzacţionare, sau o persoană pur şi simplu dornică de a învăţa şi a-și test abilitățile.

A fi trader înseamnă să-ți monitorizezi timpul, să monitorizezi energia pe care o cheltui, dar şi mai mult, să doreşti a te perfecţiona continuu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente