(video) „Dacă nu-i oprim acum, în țară noastră se va instaura dictatura”. Liderii PPDA și PAS i-au îndemnat pe oameni să vină duminică la protest

eeee

Acum câteva clipe Andrei Năstase și Maia Sandu au organizat o conferință de presă. Liderii partidelor PPDA și PAS au îndemnat oamenii să vină duminică, la ora 14:00 la Chișinău, pentru a protesta împotriva nedreptății, injustiției și împotriva regimului oligarhic.

„Plahotniuc a arătat în aceste zile că nu este doar un hoț, ci că devine un dictator. Dacă nu-i oprim acum, în țară noastră se va instaura dictatura. Trebuie să înțelegem că ei sunt în stare de orice. Și-au bătut joc de votul nostru. Lui Plahotniuc nu-i pasă de democrație și prosperitate. El face tot ce vrea”, a declarat Maia Sandu.

În același context, politiciana a făcut un apel către cetățeni să vină duminică la Chișinău pentru a protesta împreună împotriva furtului votului de la cetățeni.

„Mâine va fi prea târziu. De aceea, trebuie să ne unim cu toții și să ne facem dreptate. Duminică punem capăt acestei batjocori. Nu cedăm, protestăm. Duminica, la ora 14:00 îi așteptăm pe toți cetățenii să vină în fața Primăriei”, a conchis lidera PAS.

Totodată, Andrei Năstase i-a rugat pe cetățenii din diasporă să se adune în fața unei ambasade, unui consulat al Republicii Moldova sau într-o altă locație care vă stă la îndemână. „Adunați-vă și protestați alături de noi” a spus liderul PPDA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente