(video) Căpșuni de la iepuraș pentru Dima Bilan. Filip Kirkorov împarte prietenilor roada culeasă din satul de baștină a lui Igor Dodon

1

În localitatea de baștină a președintelui țării, Igor Dodon, la data de 10 iunie s-a desfășurat Festivalul Mierii și Căpșunilor. Invitat special la festival a fost interpretul rus Filip Kirkorov. În cadrul evenimentului președintele, împreună cu interpretul au cules căpșuni, care ulterior au ajuns și la un artist din Moscova. 

Ajuns în Rusia, Kirkorov a împărțit căpșunii cu interpretul rus Dima Bilan. Acesta a postat pe Instagram un video în care îi mulțumește lui Kirkorov pentru dar. În descrierea videoului Bilan i-a transmis salutări președintelui și a menționat că este onorat să-l cunoască.

„Am ieșit pentru 5 minute din spital pentru a primi o surpriză vitaminoasă de la Filip Kirkorov chiar din Republica Moldova. Te felicit din suflet pentru că ai obținut titlul de artist al poporului în Republica Moldova. Iar în acest sens, vreau să-i transmit salutări lui Igor Dodon, pe care sunt onorat să îl cunosc…”, a scris Dima Bilan, pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bj97dUej8Dz/?taken-by=bilanofficial

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente