Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o zi frumoasă de vineri

evenimente1
Foto: Helena Lopes

Ne apropiem cu pași siguri de un sfârșit de săptămână frumos. Chiar dacă afară e foarte cald, nu e un motiv să ne ascundem în casă. Doborâm arșița la cele mai cool evenimente din această vinere.

# The Faces of Eve — Expoziție de Artă Сontemporană

eva

Galleria Concept Store te invită la Expoziția de Artă „Fetițele Evei“ a Victoriei Cozmolici. Intrare este liberă. Dacă sunteți interesat, expoziția va avea loc la Galleria Concept Store. Mai multe detalii AICI.

#Stelele Baletului – Gala Internațională de Balet. Ediția a II-a

balet

 

Ediția din acest an este dedicată solistului de balet, maestrului de balet, omului de teatru și pedagogului rus și francez Marius Ivanovici PETIPA (1818-1910), la 200 de ani de la nașterea sa. Cei îndrăgostiți de frumos îi va admira și aplauda, într-un spectacol de o grație pe cei mai vază artiști ai baletului. Mai multe detalii despre spectacol AICI.

#Jurassic World 2: Un regat în ruină

jurassic

Dacă iubiți filmele, atunci nu trebuie să pierdeți una dintre cele mai populare și de succes francize din istoria cinematografiei. Noua peliculă surprinde întoarcerea personajelor și a dinozaurilor preferați, împreună cu noile specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând. Mai multe detalii AICI.

#CerculDeFilm XXIII

film

Tot pentru iubitorii de cinema #CerculuiDeFilm vă invită să vă uitați la un film cu un scenarist cunoscut , și anume Thomas Vinterberg, cel care a regizat și THE HUNT. Festen, The Celebration este un film care tratează aproximativ aceeași problemă ca și The Hunt.

Festen evocă povestea unei familii adunate la aniversarea a 60 de ani a tatălui, ocazie cu care unul din fii aduce acuzații grave acestuia, și anume, abuzul sexual față de el și de sora sa geamănă, care între timp s-a sinucis. Această acuzație făcută publică antrenează întreaga familie într-un puternic conflict manifest. Mia multe detalii AICI.

#Photoshop – tabără de vară

photo

„Photoshop Junior Expert” este tabăra de vară pentru copiii pasionați de fotografie, imagini creative și editare de poze. Vara este anotimpul ideal pentru a studia fotografia și editarea ei, pentru că vara toate fotografiile sunt pline de culoare și lumină, condiții ideale pentru a da frâu imaginației în cadrul cursului ,,Photoshop Junior Expert” de la tabăra de vară Tekwill Academy Kids. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente