Pe durata lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. București va fi lansată o nouă rută. Cum va circula aceasta

12889682

Pe durata lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. București, circulația rutieră va fi închisă în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin. Astfel va fi lansată o cursă temporară care va face conexiunea dintre sectorul Centru și cartierul Telecentru.

În perioada 14 iunie și până pe 25 august vor fi efectuate lucrări de reabilitare a colectorului menajer din str. București, iar itinerarul mai multor rute de autobuze și microbuze va fi modificat, scrie ipn.md.

Ruta de autobuz se va numi: „Centru – Telecentru” și va avea itinerarul: str. Bănulescu-Bodoni (Grădina Publică ,Ștefan cel Mare), A. Mateevici, V. Alecsandri, Șoseaua Hâncești, str. Miorița, Gh. Asachi, str. V. Alecsandri, A. Mateevici, M. Eminescu, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Bănulescu-Bodoni.

Directorul adjunct pentru exploatare al Întreprinderii municipale „Parcul Urban de Autobuze”, Marcel Lupanciuc, a declarat pentru IPN că pe rută vor circula patru unități de transport, la un interval de zece minute, de la ora 06.00, până la ora 21.50. Costul călătoriei va fi de trei lei.

Ruta de troleibuz nr. 3 se suspendă. Itinerarul rutei de troleibuz nr. 2 se modifică: de la str. Gh. Asachi troleibuzele vor circula pe str. Pan Halippa, Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Rutele de troleibuz nr. 10 și nr. 24 se scurtează până la str. 31 august.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente