Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge într-o zi însorită de iunie

StockSnap_FIHQ1ONZPE-920×613

Începe Cupa Mondială de fotbal și e timpul să vă relaxați. Echipa #diez a pregătit pentru voi câteva recomandări de evenimente interesante pentru ziua de joi. Mergi cu prietenii la un meci de fotbal sau la un alt eveniment și petrece ziua cât mai interesantă.

#Simpozionul Ştiinţific Internaţional „Valori Bibliofile” – 2018

Simpozion

Biblioteca Națională a Republicii Moldova, în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Liga Bibliotecarilor din Republica Moldova „Alexe Rău”, Societatea Științifică de Bibliofilie și Ex- libris „Paul Mihail” din Moldova invită doritorii să participe la lucrările Simpozionului Științific Internațional „VALORI BIBLIOFILE” 2018, ediția a XXVII-a cu genericul: „POLITICI DE PREZERVARE ÎN CADRUL INSTITUȚIILOR INFODOCUMENTARE”. Evenimentul va avea loc la 14–15iunie 2018, ora 9.30, BNRM, blocul II, (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”), et. II, Centrul de Formare Continuă în Biblioteconomie și Științe ale Informării. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Școala Oratorului

școla

Serviciul de bibliotecă „Școala Oratorului” își propune să stimuleze și să valorifice aceste două principii de succes: două componente de bază ale succesului – exprimarea opiniei proprii în public și crearea unui stil propriu, coerent, creativ și liber de prezentare a ideilor. Participanții vor fi informați despre ce înseamnă un discurs public, de la idee până la prezentarea în fața oamenilor, pas cu pas și însoțit de partea aplicativă a tot ce se învață. Evenimentul va fi organizat la Biblioteca Liviu Rebreanu, strada Socoleni nr. 9. Temele celor 10 seminare din cadrul Școlii Oratorului, vezi AICI.

#Pub Quiz: Un final ca în filme

quizzzzzz

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi AICI.

#Cupa Mondială 2018

JnpjPTEmaGFzaD00NzkwZDM0ZDU2MDMyYmMyNjAyMTRjNGZiZTAwOGEwNw==.thumb

Pe 14 iunie se dă startul celui mai important turneu fotbalistic din acest an. Îți place fotbalul? Vino cu prietenii pe stadionul virtual din Orășelul Sportiv Orange ca să urmărești pe marile ecrane cele mai tari meciuri și să susții echipele preferate. Orășelul sportiv este situat în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Mai multe informații găsești AICI.

#INCREDIBILII 2

The-Incredibles-2-Trailer-Release-Date

Familia favorită de supereroi se reîntoarce în “Incredibles 2″, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții “normale”. Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou – ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți „incredibili”. Vor reuși aceștia să formeze o echipă și să salveze împreună lumea?

incredibiles2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente