(video) Andrei Năstase și-a exprimat dreptul la vot. „Am votat pentru adevăr, demnitate, responsabilitate, doar așa putem făuri democrația”

nastase5-920×517

Candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și-a exprimat dreptul la vot.

Acesta a votat la secția de vot nr. 255, din incinta Biroului Național de Statistică, de pe strada Grenoble 106.

„Am venit la vot pentru că este o responsabilitate a noastră, a tuturor celor care ținem la acest oraș. Am votat pentru valorile mele, care sunt sigur, sunt împărtășite de mulți oameni. Am votat pentru adevăr, demnitate, respect de oameni, responsabilitate, pentru asumare, am votat pentru că doar așa putem făuri democrația, stat de drept, o economie funcțională. Doar așa putem recăpăta libertatea nostră. Pentru că dacă avem libertatea, neapărat vom avea și bunăstare, și o mai bună calitate a vieții urbane, vom avea zâmbete în oraș, o lume fericită, oameni care își doresc să rămână acasă. Am votat cu foarte multă încredere pentru ceea ce numesc discernământ. Am o mare încredere în oameni, în chișinăuieni, care sunt sigur că azi își vor alege un primar cu o viziune clară, ce își propune drept prioritate transformarea primăriei în una în funcția cetățenilor. E timpul ca primăria să servească locuitorii.

Am același mesaj pentru toți alegătorii, îi invit în această zi importantă pentru noi toți, întreg orașul să iasă la vot. Prezența noastră masivă la vot este coșmarul guvernării. Votați cu rațiune și responsabilitate, este esențial ca astăzi, numărul celor ieșiți la vot să fie foarte mare, așa se face democrația.

În momentul în care voi obține mandatul chișinăuienilor voi continua tot ce este bun și voi elimina tot ce a condus la haos. Voi chema toată lumea la responsabilitate, pe toți cei care sunt angajați la primărie. Chișinăuienii au nevoie să fie conduși de la o instituție integră, onestă, să nu uităm, orașul nostru trebuie iubit, nu stăpânit.

Este un an foarte important, deoarece putem pune bazele unei schimbări fundamentale la nivelul capitalei și apoi la nivelul întregii țări.”

Andrei Năstase a venit la vot cu soția și fiica sa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente