(video) Concursuri, sesiune de autografe și discuții libere cu fotbaliștii moldoveni. Veniți la DRAFT Arena să priviți împreună marea finală din Champions League

IMG_0640

La CPSM de la Vadul lui Vodă, Naționala Moldovei a început pregătirile pentru meciurile amicale cu Congo (31 mai) și Armenia (4 iunie). Însă în afara sesiunilor de antrenament, în ziua de sâmbătă, 26 mai, fotbaliștii și FMF, împreună cu Berăria DRAFT, invită toți microbiștii la DRAFT Arena, pentru a urmări alături de jucătorii echipei naționale finala Champions League, dintre Real Madrid și Liverpool.

În cadrul evenimentului, toți suporterii vor avea parte de concursuri cu multe premii, sesiune de autografe și discuții libere cu jucătorii noștri. Două zile mai târziu, în cadrul unui eveniment la Vadul lui Vodă mai mulți copii vor avea fericita ocazie să-i cunoască mai aproape pe membrii echipei naționale.

După etapa din Divizia Națională, programată pe 27 mai, tricolorii se vor reuni în componență deplină. Timp de două zile ei se vor pregăti la CSPM de la Vadul lui Vodă, iar în seara zilei de 29 mai, Echipa Națională va face deplasarea în Austria pentru partidele cu Congo și Armenia.

Taguri: #FMF
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente