Participă la workshopul activEco unde vei învăța să creezi și să gestionezi propriul proiect ecologic. Cum te înregistrezi

29872264_1949403881798230_922717849859762703_o-920×611

Acest workshop va pune accentul pe acele proiecte pe care voi înșivă vi le doriți. Dar nu este vorba de orice tip de proiecte, ci anume de inițiative socio-ecologice, care țin cont de principiile dezvoltării durabile. Mai pe îndelete, veți afla mai multe despre etapele unui proiect, despre cum să te dezvolți ca project manager și cum să gestionezi cu succes timpul și resursele de care dispui. Toate acestea le veți pune în practică direct pe ideea de proiect sustenabil, cu aplicaţii interactive care să se plieze pe acesta.

Fiecare echipă de proiect va beneficia de suportul unui mentor cu experiență, precum și de un buget de pornire. Echipele își vor prezenta propunerea finală în toamnă, în cadrul evenimentului IarmarEco, dedicat oportunităților ecologice și antreprenoriatului social.

Cine sunt eligibili?

Participanți din toată țara cu vârsta între 18-30 de ani, care să aibă conturată o idee de proiect cu grijă pentru mediul înconjurător, pentru oameni și pentru viitor. La fel pot participa și persoanele din România și Ucraina.

Participarea la eveniment este gratuită: tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de aplicaţie online până miercuri, 6 iunie. Important e să ai deja o propunere de proiect, pe care să ne-o poți descrie în linii mari.
Dacă nu ești sigur că proiectul tău este sustenabil sau ai nevoie de puțină inspirație, te invităm să explorezi proiectele participanților din anii trecuți pe site-ul activEco.

Unde aflu mai multe?

Pentru detalii suplimentare, o poți contacta pe Anastasia Costișanu, coordonatoare de proiect activEco, la [email protected] sau telefonic la +373 69753284.

Despre organizatori

Fondată în anul 1999, EcoVisio este o asociație obștească din Chișinău, activă în sfera ecologiei și a dezvoltării durabile. Misiunea organizației constă în atingerea potențialului real al regiunii noastre ca model de societate sustenabilă. Printre valorile promovate de EcoVisio se numără cetățenia activă, reziliența ecologică și economică, antreprenoriatul social și dezvoltarea rurală.

activEco nu ar fi posibil fără sprijinul Theodor-Heuss-Kolleg (THK), un program derulat de Fundația Robert Bosch și asociația MitOst, ambele din Germania. THK creează oportunități de implicare activă pentru tinerii din peste 30 de țări, în parteneriat cu organizații-cheie din regiune.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente