Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o zi frumoasă de vineri, 25 mai

evenimente

E sfârșit de mai și sfârșit de săptămână. După o săptămână de vreme instabilă, afară în sfârșit este cald. Așadar, echipa #diez îți recomandă câteva evenimente interesante, tocmai bune pentru un timp atât de frumos.

#Tamala Live Performance

tamala

Uptown cafe deschide terasa mare și cu acest prilej organizează un eveniment inedit. Vineri seara băieții din Tamala vor încinge scena din curtea mare la Uptown cafe. Vin direct din Africa și aduc ritmurile tribale autentice, ritmurile care nu te vor lăsa să stai locului. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii găsiți AICI.

#Vernisaj „Faust – după Diana Tudose”

faust

Pe 25 mai 2018, ora 19.00, la Biblioteca Municipală B.P. Haşdeu din Chişinău va avea loc deschiderea expoziției „Faust- după Diana Tudose” de artista plastică Diana Tudose.

Expoziția cuprinde o serie de 8 desene care reprezintă scene importante din tragedia lui Goethe, în care sunt reprezentați simbolic, abstract, dar totodată minimalist- personaje şi evenimente din capodopera germană. Această serie de lucrări redă propria înțelegere a versurilor scrise de poet, o înțelegere unică, pe care artista a adaptat-o sensibilității omului modern. Pentru mai multe detalii accesați AICI.

#Ultima Noapte la Madrid

ultima noapte la madrid

Ce zici de un spectacol? În anotimpul în care renaşte iubirea sunteți invitați la monospectacolul „Ultima noapte la Madrid”, pe 25 mai , ora 18.30, la teatrul Eugene Ionesco.

„Ultima noapte la Madrid și singura soție din viața Lui care l-a înțeles”. Au fost opt. Opt femei care l-au iubit şi care au fost iubite de Pablo Picasso. Însă numai una, ultima, a însemnat pentru el liniştea, calmul şi stabilitatea tumultosului pictor. Numele ei era Jacqueline. „Este singura femeie care mă înţelege”. Spunea despre Ea, El, Picasso. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

#Concert în aer liber: Minroud

minroud

Dacă demult nu ați fost la un concert, acum este cel bun prilej să participați la un concert de muzica în aer liber.
Grupul Minroud a fost fondat în anul 2015 în Tiraspol. Muzica lor este un mix de experiență personală, povestiri din cărți și anumite tipuri de filme, care rezonează cu membrii trupei. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

#Balul Anual de Caritate Hospice Angelus

hospice

Balului Anual de Caritate Hospice Angelus este o oportunitate de a petrece o seară plăcută pentru o cauză nobilă. La eveniment vor fi prezenți oameni din corpul diplomatic, oameni de afaceri, artiști și toți doritorii de a contribui la diminuarea durerii fizice și psiho-emoționale a pacienților cu maladii incurabile. Mai multe detalii AICI.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente