Fostul candidat pentru ocuparea funcției de primar al municipiului Chișinău, Valeriu Munteanu, a anunțat că îl va susține în turul II al alegerilor locale din Capitală pe Andrei Năstase. „Rațiunea acestei campanii electorale a fost și rămâne a fi eliberarea primăriei Chișinău din ghearele binomului Plahotniuc-Dodon.”, a declarat Valeriu Munteanu.

„Vreau să mulțumesc foarte mult locuitorilor Capitalei, care au ales să mă voteze pe mine. O să vă îndreptățesc încrederea acordată. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor, care au muncit cu abnegație alături de mine, în această campanie electorală.”

„Declar toată susținerea pentru Andrei Năstase, candidatul forțelor pro-europene, care a rămas în cursă, să lupte cu forțele oligarhice ale binomului Plahotniuc–Dodon. Susținerea este necondiționată, dar mi-ar plăcea ca anumite puncte din programul meu să fie preluate în programul lui Andrei Năstase, pentru binele cetățenilor ai orașului nostru.”

„Îndemn cu tărie alegătorii care m-au votat ieri, să-l voteze în turul al doilea pe Andrei Năstase, ceea ce va face posibil ca la toamnă, forțele pro-europene să câștige alegerile parlamentare, în fața binomului Plahotniuc-Dodon. Împreună vom învinge!”

„Solicit tuturor locuitorilor Capitalei, celor din oraș și celor din suburbii să iasă masiv la vot în data de 3 iunie, mai ales le solicit acest lucru celor, care din varii motive nu au venit în ziua de ieri la vot.”

„În ceea ce mă privește, ca și până acum, voi continua să lupt pentru libertate și democrație, pentru revenirea românilor basarabeni la Țara-Mamă România. Voi rămâne același Valeriu Munteanu pe care îl cunoașteți și pe care l-ați văzut în campanie”, a conchis