Carnavalului Copiilor 2018: Participă la parada costumelor de poveste, jocuri cu baloane de apă și pistoale cu apă

fetivalul copiilor13

O nouă ediție a Carnavalului Copiilor va fi organizată în zilele de 1, 2 și 3 iunie, de la ora 15:00 la Complexul Etno-Cultural VATRA. Parada costumelor de poveste, jocuri cu baloane de apă și pistoale cu apă, concursuri, jocuri și loterii, masterclass-uri culinar acestea sunt câteva din activitățile programate la eveniment.

Vezi mai jos activitățile gratuite de care vor avea parte copiii în cadrul evenimentului:

# Parada costumelor de poveste – partea cea mai colorată a Carnavalului Copiilor, în care cei mici vor fi îndemnați să se deghizeze în costumele personajelor din poveștile preferate și să participe la o paradă festivă, care va fi organizată în zilele de 1, 2 și 3 iunie, de la ora 15:00. Apropo, și părinții pot participa.

# Jocuri cu baloane de apă și pistoale cu apă – o noutate a acestei ediții sunt aceste jocuri, pentru care va fi rezervat un loc special amenajat în cadrul Complexului VATRA. Copiii vor fi instruiți și supravegheați de către voluntarii noștri, pentru ca distracția să fie pe cinste!

# Concursuri, jocuri și loterii – cu siguranță că cei mici vor dori să-și încerce norocul și să participe la cea mai interactivă parte a programului. Pentru sârguință și curaj, vor fi premiați.

# Masterclass-uri culinare – micuții care au o pasiune pentru gătit, vor fi ajutați de câțiva bucătari-șefi să prepare bucatele preferate și să-și surprindă părinții cu noile cunoștințe în gastronomie.

# Masterclass-uri de dans – pentru cei mai energici vizitatori ai Carnavalului Copiilor, am pregătit o serie de masterclass-uri de dans, la care cei mici vor învăța cum să se miște mai bine pe melodiile lor preferate și să-și descopere mai mult talentul pentru dans.

# Ateliere de colorat – acest gen de activități nu numai stimulează creativitatea copiilor, dar le oferă și o doză bună de energie pozitivă.

# Reprezentații artistice, cu participarea animatorilor – copiii adoră personajele de poveste, iar această parte a programului presupune jocuri și activități tematice cu animatori deghizați în personajele preferate ale copiilor.

fetivalul copiilor
fetivalul copiilor1
fetivalul copiilor2
fetivalul copiilor12
Până pe 29 mai, biletele pot fi achiziționate online la preț redus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente