(video) Zinaida Greceanîi și-a exprimat votul: „Am votat pentru un gospodar care se va ocupa de gospodăria Chișinăului”

zina

Președinta Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi și-a exprimat votul la secția de votare nr. 231, care se află în Facultatea de Tehnologie și Managament în Industria Alimentară din cadrul UTM.

Greceanîi a menționat că este puțină lume în secția de votare, dar speră că oamenii vor veni pe parcursul zilei la vot. De asemenea, ea i-a îndemnat pe locuitorii orașului să vină la vot pentru că nimeni altcineva nu va ieși în locul lor.

„Sperăm că lumea se ma trezește și o sa i-a o decizie corecta. E cred că trebuie să avem în Chișinău un gospodar care să se ocupe de problemele orășenilor. Toți zic Capitală europeană, dar niciun primar de până acum, chiar dacă a mers în orașele europene nu a a adus nimic. Eu cred că Chișinău va deveni o Capitală a Moldovei cu care să ne mândrim și va sta în rând cu toate capitalele inclusiv europene și nu numai. Am votat pentru un gospodar care se va ocupa de gospodăria Chișinăului, am votat pentru o persoană care a măsurat cu picioarele lui tot orașul și a mers și a vorbit cu locuitorii de aici”, a menționat Greceanîi după ce și-a exrcitat dreptul de vot.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente