(video) Deputați la secțiile de votare și energie electrică deconectată. Ultimele nereguli depistate de Promo-LEX

1

Promo-LEX a prezentat constatările actualizate pentru intervalul de timp 12:45 – 18:45. Reprezentanții Promo-LEX spun că tendințele semnalate anterior se mențin și acum.

Astfel, spre seară s-a observat deplasarea deputaților la secțiile de votare care încearcă să intre în clădire sau să clarifice anumite lucruri, chiar dacă ei nu trebuie să voteze în acele secții. Aceasta este specificul încălcării, explică Pavel Postică, Director de Programe Promo-LEX.

1

2

Din nou s-a observat aducerea oamenilor la secțiile de vot din satul Jora de Mijloc.

3

Alte 3 cazuri nesemnificative de suspendare pe termen scurt a funcționării SIAS Alegeri au fost cauzate de deficiența rețelei de Internet. Însă aceasta nu a afectat în esență procesul electoral.

4

Alte 27 de nereguli au fost depistate în listele electorale discrepanță dintre adrese și altele. Majoritatea acestor încălcări au avut loc la Chișinău.

1

Tot mai multe cazuri de fotografiere a buletinelor de vot au fost reclamate de către observatori în secțiile de votare. Ulterior, aceste imagini au fost șterse la solicitarea observatorilor.

5

În secția de votare 54 din Chișinău a fost deconectată energia electrică, însă secția de votare continuă să activeze fiind conectată la un generator.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente