Participă la Conferința motivațională „Oameni și Comunități” și află istoriile de succes a 10 oameni inspiraționali

Banner oameni si comunitati

În cadrul campaniei sociale eu aleg Moldova / я выбираю Молдову, Asociația pentru Dezvoltare Creativa te invită la conferința motivațională „OAMENI și COMUNITĂȚI”, care va avea loc vineri, 18 mai, ora 18:00, la Teatrul Național „Eugene Ionescu”.

Moldova începe de la oameni! Ce ne determină să credem în propriile forțe? Ce ne leagă și cum creăm noi, oamenii, aceste comunități? De la ceea ce este în comun mai multor ființe sau lucruri, ori că au interese, credințe sau norme de viață comune, până la totalitatea locuitorilor unei țări, ai unei localități și bunurile pe care le administrează în comun.

Conferința motivațională este o platformă de împărtășire a unor experiențe personale, de promovare a mesajelor pozitive și chemare la acțiune. Fiecare dintre noi are diverse surse de inspirație și motivație ce ne pornesc la acțiune și ne definesc istoria de succes.

Zece oameni din domenii și cu ocupații diferite își vor povesti istoriile inspiraționale sub genericul „OAMENI și COMUNITĂȚI”, având la dispoziție 10 minute fiecare. Exemplele acestor vorbitori vor stimula și alți tineri să fie încrezători în forțele proprii, să genereze idei noi pentru implementarea soluțiilor inovatoare la problemele Moldovei.

Vorbitorii în cadrul evenimentului vor fi: Nata Albot, Natalia Gârbu, Mark Mazureac, Mariana Harjenschi, Alexandru Lebedev, Alina și Ion Andronache, Nata Andreev, Mariana Rufa, Lucia Aprodu, Marcel Spătaru, prezentatorul evenimentului.

1-ro-slider event

Formatul conferinței motivaționale va oferi oportunitatea de interacțiune între public și vorbitori, realizarea unui schimb de păreri și viziuni, dar și de stabilire de noi relații, posibile parteneriate.

În cadrul evenimentului va fi lansat în premieră jocul de societate „Aici e Moldova”, iar participanții vor putea câștiga: 1 dintre cele 50 de jocuri de societate „Aici e Moldova”; 1 dintre cele 100 de căni „eu aleg Moldova”, iar fiecare participant va primi o gentuță eco cu brandul campaniei.

Jocul Aici e Moldova

Evenimentul este parte a campaniei sociale eu aleg Moldova / я выбираю Молдову, implementată de Asociatia pentru Dezvoltare Creativa cu scopul de a promova coeziunea socială și înțelegerea reciprocă în rândul tinerilor din Moldova prin implicarea lor
civică activă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente