(video) În memoria lui Avicii. Clopotele Catedralei din Utrecht au bătut pe ritmurile melodiilor celebre ale artistului

avicii-759

DJ-ul suedez, Avicii, datorită muzicii și talentului său a reușit să cucerească milioane de fani de pe întreg glob. Prin urmare, după moartea acestuia la doar 28 de ani, în semn de omagiu, clopotele Catedralei din Utrecht au bătut sâmbătă pe ritmurile unor melodii celebre ale artistului. 

Din turla catedralei, preț de mai mult timp, au răsunat trei dintre cele mai cunoscute piese ale lui Avicii. Localnicii și turiștii din oraș au rămas impresionați de acest gest.

În același timp, fanii îndurerați ai lui Avicii s-au adunat ln Stockholm, orașul natal al regretatului DJ. Acolo au ținut un moment de reculegere în cinstea acestuia. Admiratorii artistului au dansat pe melodiile lui și s-au consolat reciproc. Un mesaj emoționant a fost transmis și de familia regală din Suediei. Prinţul Carl Philip s-a arătat recunoscător destinului pentru că l-a cunoscut şi a mărturisit că îl admira.

DJ-ul scoțian Calvin Harris a publicat și el un mesaj la fel de emoționant, în care povestea ce suflet bun a avut colegul său. „Sunt devastatoare știrile despre moartea lui Avicii, un suflet bun și frumos, foarte pasionat și extrem de talentat. Mai avea atât de multe de realizat. Sufletul meu este alături de familia sa.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente