Cum și cu ce poți să ajungi la Sport Music Fest „Hai Haiduci! by Salomon”

ddd

Pe 21 și 22 aprilie, la Complexul Etno-Cultural Vatra va avea loc festivalul de muzică și sport „Hai Haiduci! by Salomon”. Timp de două zile, pe teritoriul complexului vor fi desfășurate activități interactive, iar vizitatorii vor avea posibilitatea să urmărească lupte medievale, fireshow, dar și să fie prezenți la două seri de concert în care vor evolua Lume, Millenium Band, Tharmis și Zdob și Zdub.

Totodată, sportivii amatori și profesioniști vor alerga prin inima Codrilor cursele de 8, 19 și 30 km și vor parcurge pe bicicletă cursa MTB de 30 km. Și vizitatorii vor putea face plimbări pe potecile din pădure, iar pentru cei mai curioși vor fi dezvăluite secretele de supraviețuire și cele ale scouților.

Complexul Etno-Cultural Vatra se află la 32 km distanță de Chișinău, lângă restaurantul „La Bădiș”. Organizatorii festivalului vor pune la dispoziție o rută specială din Chișinău până la Complexul Vatra. Microbuzele vor circula între orele 16:00 și 23:00, de la Zorile, în ambele zile, iar prețul va fi de 25 de lei într-o direcție. Pentru mai multe detalii, urmăriți noutățile de pe pagina de facebook a evenimentului.

La fel, pentru a ajunge la complex, din sectorul Sculeni al capitalei poate fi luat transportul public de pe rutele:

#Chișinău-Bucovăț;

#Chișinău-Lozova;

#Chișinău-Călărași;

#Chișinău-Vorniceni.

Totodată, dacă vrei să ajungi la festival cu taxiul, va trebui să plătești pentru o călătorie între 180 și 220 de lei, iar în direcție opusă va trebui să comanzi un taxi din orașul Strășeni.

Pentru a rezerva un loc în microbuzele oferite de compania „Călătorim Împreună”, sunați la numărul 078877227.

Nu rata ocazia să petreci două zile pline de distracție, de muzică și sport, dar și o noapte sub cerul liber în cadrul festivalului de muzică și sport Hai Haiduci! by Salomon. Intrarea este liberă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente