„Vom crea peste 25 de mii de locuri de muncă”. PUN l-a înaintat pe Sergiu Burlacu la funcția de primar al municipiul Bălți

dsdfdfd

În cadrul unui briefing susținut la Bălți de Partidul Unității Naționale (PUN)  l-a înaintat pe Sergiu Burlacu la funcția de primar al municipiului Bălți.

„Ne propunem să câștigăm alegerile pentru cel puțin cinci ani de zile, pentru a realiza programul pe care ni-l propunem.”

„Unul din obiectivele noastre este refacerea și dezvoltarea infrastructurii. Ne propunem să atragem fonduri atât din Banca Mondială, cât și din BERD.”

„La fel ne propunem să regenerăm urba, care se va efectua prin următoarele obiective:

#1.Evacuarea, sortarea și colectarea deșeurilor;

#2. Salubrizarea calitativă a orașului;

#3. Renovarea parcurilor;

#4. Amenajarea locurilor de agrement;

#5. Amenajarea pistelor pentru cicliști

#6. Amenajarea tuturor parcărilor din oraș” a declarat Sergiu Burlacu.

„Ne propunem să atragem investiții ca în următorii 5 ani de zile să creăm peste 25 de mii de locuri de muncă. Să mă credeți asta este real. Noi vom scuti taxele de impozitare pentru teritoriu pentru investitorii străini. Acei investitori care vor crea peste 500 de locuri de muncă, îi vom scuti de taxe”.

„Tinerii care vor dori să investească în afaceri le vom acorda chirii modice, care, după universitate vor dori să se lanseze aici în Bălți”, a conchis Sergiu Burlacu.

 

 

Știrea se actualizează

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente