OpenSource Camp Moldova va aduna peste 300 de participanți și va avea peste 25 de sesiuni pe 18 tehnologii, gândite de experți naționali și internaționali. Prima ediție Open Source Camp în Moldova, va avea loc în perioada 21 - 22 aprilie 2018, la Tekwill.

Îți oferim cinci motive de ce să fii prezent la OpenSource Camp Moldova 2018:

1. Oportunități de studiu

Muncind în cadrul unei mici afaceri poate, uneori, să vă izolați, iar fără expunerea la o varietate de opinii, ați putea rata noi idei, noi trenduri, care ar avea un anumit impact asupra rezultatelor voastre. Să înveți de la colegii de breaslă la conferințe de acest tip te vor expune la noi metode de a-ți conduce afacerea / de a munci și ajuta să descoperi cum să fii mai productiv. Nu contează cât de multă experiență ai obținut în domeniu – mereu poți învăța lucruri noi.

2. Networking

Conferințele de acest tip oferă oportunitatea să cunoști participanți din alte comunități și companii, astfel având potențialul să devină resurse valoroase pentru recomandări și bune practici. Evitând colegii de breaslă din frica că aceștia te vor descoperi drept un potențial competitiv, ai putea să-ți limitezi succesele tale. Colaborarea este cea mai bună metodă de a aborda oricare sesiune de networking – majoritatea oaspeților acestor evenimente pot să ofere ajutor reciproc în consolidarea ideilor și să trezească inspirație, atunci când ei ajung să se cunoască.

3. De ce să nu povestești și despre experiența ta?

Cei mai activi în industrie, pot să se manifeste drept experți în comunitate, dar și clienților săi. Cei, care deja de ceva timp se implică în activitățile din domeniu, sunt deseori rugați să împărtășească experiențele lor la anumite evenimente și să scrie articole pentru publicațiile din industrie. Totuși, oamenii preferă să-și asocieze spiritul lucrativ cu experții din domeniu. Clienții preferă să înceapă o afacere cu cei, care sunt celebrați în comunitățile lor.

4. Descoperă noi oportunități

În cadrul OpenSource Camp Moldova participanții vor avea posibilitatea să descopere diverse audiențe din diferite țări și backgrounduri – să găsească studenți, entuziaști în TIC, experți și deținători de afaceri în domeniu și mulți alții. Acest mediu lucrativ va permite să descoperi o varietate de alegeri, oportunități de muncă și metode diverse de a găsi viitorii clienți, parteneri și co-fondatori ai unor produse sau servicii de succes.

5. Distrează-te!

Prezența în comunitatea de Open Source implică o doză de distracție. În cadrul acestui camp veți vizita o petrecere excepțională, ce va avea loc pe 21 aprilie, unde participanții vor chillui, vor savura vin și vor vedea cât de buni dansatori le sunt colegii de breaslă.

drrgge
sregeg

Pe 20 aprilie la Draft Pub (Bd. Dacia 35),  echipele participante vor fi provocate să răspundă la întrebări din Open Source, dar și din teme generale din web, pentru a primi titlul de campioni ai Open Source-ului. Vor fi și mici primii pentru învingători.

Bilete găsiți AICI.

Studenții vor beneficiați de o reducerea de 50% prin înregistrarea la OpenSource camp registration – Students