Andrei Năstase este candidatul comun PAS-PPDA, la alegerile locale

nastase

Liderul PPDA este  candidatul comun la alegerile locale din Capitală. Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate au anunțat acum câteva clipe candidatul, într-o conferința de presă.

„Suntem aici pentru a crea o forță comună puternică pentru un viitor mai bun. Acum este momentul de a pune temelia celui mai solid front pentru a susține un candidat comun”, a declarat Maia Sandu.

Astfel, partidul Acțiune și Solidaritate se angajează să susțină candidatul Platformei DA la alegerile anticipate pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău din 20 mai 2018.

„Astăzi, putem afirma cu tărie că datorită maturității politice, responsabilității și conștientizării situației în care ne aflăm, forțele veritabil pro-europene, anti-oligarhice și democratice vin în fața societății cu un candidat unic, mai determinat ca niciodată să se implice în bătălia pentru Capitală. Uniți între noi, numai așa se poate. Cu cât mai uniți vom fi noi, cu atât mai slabi vor fi ei, cei care ne vor dezbinați pentru a ne fura în continuare. Știm ce avem de făcut. Echipa noastră  este pregătită pentru a gestiona capitala, pentru a servi chișinăuenii.”, a declarat Nastase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente