Un perete de 375 metri pătrați din centrul Chișinăului va fi desenat. Detalii despre cum pictura ta poate apărea acolo

premii2

Orice locuitor al Moldovei poate deveni autorul unei lucrări care va apărea pe unul dintre pereții din centrul Chișinăului. Schița cu dimensiunea unei foi dintr-un caiet de notițe va fi transferată pe un perete de 375 (!) de metri pătrați

Locals, Asociația companiilor de creație COR și comunitatea ilustratorilor 10:90 au anunțat un concurs pentru artiști, designeri, artiști de tatuaj, elevi sau studenți ai universităților și colegiilor de artă – „Un Pic De Love”.

Oricine poate face parte din istoria Chișinăului și poate face orașul să arate mai bine, exprimându-și atitudinea față de locul în care locuiește.

Din 23 martie până pe 3 aprilie trimite o cerere de participare, anexând schița sau desenul tău, care să reflecte atitudinea ta față de Chișinău.

Tema concursului se conține în denumirea acestuia – „Un Pic De Love”, iar interpretarea acestor cuvinte organizatorii o lasă pe seama artiștilor.

Fericitul deținător al primului loc va avea posibilitatea de a-i fi transpusă schița pe o clădire din centrul Chișinăului, plus că va primi cadou și un iPad PRO 64 GB și Apple pencil. Al doilea și al treilea loc se vor alege cu Wacom Intuos S, BT.

premii1

La finalul concursului toate persoanele interesate vor putea observa în timp real transformarea peretelui din centrul Chișinăului. Eroii care vor transpune pe perete lucrarea de artă, între 4 și 6 mai, vor fi muraliști din Chișinău și autorul schiței originale.

Detalii despre concurs găsiți aici https://love.locals.md Iar cererea de participare o puteți depune aici: https://love.locals.md/#action

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente