Dacă ești pasionat de video, text sau fotografie și vrei să ne arăți lumea din jurul tău, participă la concursul național „Premiul Media pentru Tineri”, exprimă-te și câștigă premii ce te vor ajuta să-ți dezvolți pasiunea.

„EU schimb lumea” este subiectul ediției din 2018. La concurs se pot înscrie toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, care vorbesc orice limbă.

„Premiul Media pentru Tineri” este singurul concurs național dedicat tinerilor din toată țara, care le permite participanților să se exprime într-un mod creativ, liber și divers prin intermediul instrumentelor media.

Produsele expediate pentru concurs trebuie să fie realizate în perioada martie – septembrie 2018 și pot reprezenta:

#Fotografie (o istorie din 3 fotografii, însoțite de un text);

#Video (să nu depășească 5 minute);

#Text (volum de 1-3 pagini).

Mai multe informații importante găsiți în regulamentul concursului.

Participanții pot depune dosarul, completând următorul formularul.

Data-limită pentru depunerea dosarului de participare este 30 septembrie 2018.

Câștigătorii vor fi desemnați în cadrul unui eveniment public și vor fi premiați cu obiecte de valoare.

Membrii juriului vor fi jurnaliști, regizori, fotografi din Republica Moldova, numele cărora vor fi cunoscute după data de 30 septembrie, 2018.

„Premiul Media pentru Tineri” este primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO Centrul Media pentru Tineri în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, cu susținerea financiară a Ministerul Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).