Elevii și studenții pasionați de economie și finanțe se pot înscrie la SSE Riga Finance Challenge 2018. Competiția începe online, însă cele mai bune echipe vor fi invitate să participe la marea finală, care are loc în luna mai, la Riga. Premiile acordate sunt în valoare totală de 1700 de euro.

SSE Riga Finance Challenge 2018 este o competiție nouă pentru liceenii și studenții care vor să-și practice cunoștințele în domeniile economiei și finanțelor.

Etapele preliminare au loc online, începând cu data de 9 aprilie, și durează 5 săptămâni. Runda I va avea loc în perioada 9-18 aprilie, iar runda II se va desfășura între 19 aprilie – 3 mai. În cadrul acestora, participanții vor primi sarcini din domeniile Corporate Finance, Investment Banking și Investment Solutions. Acestea vor fi trimise participanților prin e-mail sau prin intermediul paginii oficiale a competiției, unde concurenții își vor crea profiluri.

poster A2 edited-01

Cele mai bune 15 echipe vor fi invitate la marea finală la School of Economics in Riga pe 19-20 Mai, 2018. Echipele finaliste vor rezolva cazuri din domeniul finanțelor. Premiile oferite vor fi:

# 1000 de euro pentru locul I;

# 500 de euro pentru locul II;

# 200 de euro pentru locul III.

Anul acesta, din juriu vor face parte profesioniști care activează în cadrul companiei AG Capital. Participanții trebuie sa formeze echipe a câte 3 persoane, însă în cazul unei înscrieri individuale, participantul va fi repartizat aleatoriu într-o echipă.

Pentru mai multe informații și pentru a va înregistra, accesați site-ul oficial al competiției. Înregistrarea este deschisă până la 8 aprilie. Poți urmări detaliile concursului și pe pagina de Facebook.