(video) Barcelona ajunge în sferturi: Messi marchează cel mai rapid gol în carieră și al 100-lea în UEFA Campions League

ZmQwYzllMjJkZWFkMDQ3ZTI4YjgzYjY1YTJm.thumb
Foto: digisport.ro

Meciurile acestei seri de UEFA Champions League au fost jucate în Spania, unde Barcelona a întâlnit pe teren propriu echipa Chelsea, iar cea de a două partidă a avut loc în Turcia unde Besiktas a primit pe teren propriu campioana Germaniei, Baayern Munich. Barcelona și Bayern Munich sunt ultimile echipe calificate în sferturile de finală a UEFA Champions League.

Campioana Germaniei a dominat în turul de la Munchen, când a obținut cea mai clară victorie a optimilor de finală din Liga Campionilor, scor 5-0. În returul din Turcia campioana Germaniei a continuat să marcheze și a încheiat partida cu scorul final de 1-3, după această victorie Jupp Heynckes a devenit primul antrenor din istorie care câştigă 11 meciuri consecutiv în UEFA Champions League.

Vezi rezumatul mai jos.

Meciul acestei seri de UEFA Champions League a fost jucat pe Camp Nou. În meciul tur din Anglia, Barcelona a obținut o remiză când a reușit să egaleze după o gafă imensă în apărarea lui Chelsea. Cu avantajul golului în deplasare Barcelona a început partida în atac, astfel Lionel Messi a reușit o dublă reușid să marcheze în minutul 3, acesta fiind și cel mai rapid gol din cariera argentinianului și în minutul 63 cel de al 100-lea gol în ULC. Cel de al doilea gol al partidei a fost marcat de Dembele, acesta fiind și primul gol al francezului pentru Barcelona. Astfel FC Barcelona se califică în sferturile de finală cu scorul la general de 4-1.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente