Înghețuri și vânt puternic. Cum va fi timpul în toată țara, până la sfârșitul acestei săptămâni

ploi-vant-primavara

Serviciul Hidreometereologic de Stat anunță că în următoarele patru zile ale acestei săptămâni ne așteaptă înghețuri și vânturi de până la 18 km/h. 

La Edineț și Briceni temperaturile vor coborî, în următoarele 4 zile, de la -1 la -10 grade Celsius ziua, iar noaptea de la -7 la -15. În weekend, viteza vântului va ajunge până la 18 km/h

1

La Drochia vremea, la fel, va fi instabilă și rece.Atât ziua, cât și noapte, termometrele vor arăta indici negativi: de la -1 ziua și -6 noaptea, până la -9 ziua și -15 noaptea.

2

La Bălți și Glodeni joia și vinerea, termometrele vor arăta 0 grade ziua și -6 noaptea. Duminca se va răci brusc ziua -9, noaptea -14.

3

La Orhei, maximele vor arăta 1 grad Celsius ziua și -5 noaptea, iar în weekend, -3 ziua și -7 noaptea. Duminică se va răci considerabil. Temperatura maximă ziua va fi -8 grade, noaptea -13.

4

 

La Chișinău se așteaptă cer înnorat, vreme stabilă în următoarele patru zile. Pe timp de zi  ne așteaptă +1 grad joia și vinerea, iar noaptea -3. În weekend se va răci simțitor.

6

La sud, vremea va fi mai blândă, în Ștefan-Vodă maximele vor atinge +3 ziua și minimele -3 noaptea. Duminică va fi rece, ca în toată țara,ziua -6, noaptea -12.

7

La Cahul, ne așteaptă vreme caldă și stabilă, însă duminica va ninge slab.

8

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente